FÖNSTERRENOVERING, RENOVERA FÖNSTER I GÖTEBORG

Fönsterrenovering - Renovera fönster Göteborg?

Är det dags för att förändring och modernisering? WinTec är en fönsterfirma belägen i Göteborg, vi är experter på fönsterrenovering och ser till att erbjuda helhetslösningar för dig och din fastighet. Till fönsterrenovering räknar vi alla åtgärder som hör ihop med underhållet och har med fönstrets klimatskydd att göra. Hör av dig så berättar vi mer om vilka tjänster vi kan erbjuda.

Gedigen erfarenhet av fönsterrenovering

Hos oss på WinTec i Göteborg är ni i trygga händer. Vår erfarenhet av fönsterrenovering sträcker sig mer än 30 år tillbaka i tiden. Tillsammans på förtaget har vi faktiskt 150 års erfarenhet. Dessutom är vi kvalitets- och miljöcertifierade sedan många år tillbaka, samt legitimerar oss med ID06. Som ni förstår överdriver vi inte när vi säger att vi kan renovera fönster. Med stor kompetens, skickligt hantverk och pålitliga metoder ser vi till att tillgodose dina behov.

Vi renoverar fönster i Göteborg - Skräddarsyr lösningar

Oavsett om du har moderna-, sekelskifts- eller forntida fönster, hjälper vi dig att bevara och renovera dina fönster i Göteborg. Har du moderna fönster, så kanske en plåtbeklädnad, eventuellt med byte till aluminiumytterbåge är det bästa alternativet. Lite äldre fönster eller träfönster av bra kvalitet, kan däremot vara föremål för en målningsrenovering. Vi använder oss naturligtvis av miljövänliga vattenbaserade färgsystem, alkydoljefärg eller rent av en linoljefärg. Vilken färg vi väljer är många gånger en smaksak, men bör anpassas till hur dina fönster är skötta sedan tidigare. Våra fönsterhantverkare skräddarsyr helt enkelt lösningar som dig och dina fönsters behov, krav och önskemål.

Renovera fönster med våra system

Vi arbetar även med fönstersystem som bevarar befintlig fönsterkarm, men byter ut hela fönsterbågen. Denna metod används exempelvis när vi utför en ljudisolering eller monterar ett insticksfönster. Din fönsterrenovering är viktig för oss, vi ser därför till att utgå efter dina fönsters specifika förutsättningar. Hör av dig, så ser vi hur vi kan renovera dina fönster på ett optimalt sätt.

Kontakta oss - fönsterrenovering i Göteborg

Är du nyfiken och intresserad av en fönsterrenovering i Göteborg? Då kan du kontakta oss! Maila oss, eller fyll i vårt kontaktformulär under sidan ”kontakt” Vi ser fram emot att hjälpa dig renovera dina fönster! WinTec - din expert på fönsterrenovering